SzolgáltatásainkKegyeleti BemutatóteremSegítünk

Szolgáltatásaink

Temetések megszervezése, lebonyolítása, temetőn belüli ravatal készítése, elhunyt szállítása helyben és vidékre.

Bővebben

Kegyeleti Bemutatóterem

Ha eljön a pillanat, amikor végleg el kell engednie hozzátartozója kezét, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a méltó búcsú megszervezésében.

Bővebben

Segítünk

Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a cégünkhöz forduló hozzátartozók minden kívánságát és kérését a lehető legrövidebb és legdiszkrétebb módon teljesítsék.

Bővebben


Cím: Orosháza, Könd utca 53-55 (a piactér mellett, bejárat a Tass utcáról) - Telefon: 06 (30) 638-1213 - 06 (68) 411-167 - E-mail: pietabt@freemail.hu

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő! Köszöntjük Önt a honlapunkon! A Piéta Temetkezési Bt., Orosháza város központjában található családi vállalkozás, melynek a vezetője vagyok. A nevem: Kárai Ferencné. Vállalkozásunk Gyarmati István lelkész úr javaslatára, Michelangelo szobráról kapta a Piéta nevet, mely Máriát, fiának, Jézus Krisztusnak a keresztről levett holttestével ábrázolja, és a szánalmat, a kegyeletet jelképezi. A temetkezés nem volt ismeretlen számomra. Előzőleg a Békés Megyei Temetkezési vállalatnál dolgoztam irodán. Majd fiunk is csatlakozott a céghez, mivel ő temetkezési szolgáltató és kertész szakvizsgával rendelkezik. (Ma már csak szakvizsgával működhet temetkezés!) A megyében másodikként nyitottunk, 1991. július 15-én, magántemetkezést. Színvonalas üzletünkben, modern halottszállító gépkocsikkal és hozzáértő alkalmazottakkal kezdtünk szolgáltatni, ezért vállalkozásunk rohamos fejlődésnek indult, hiszen ez a szakma hiányszakma volt. A lakosság igényeit figyelembe véve törekedtünk és törekszünk mindmáig arra, hogy a hozzátartozók, illetve a temettetők válláról levegyük az ügyintézés terhét. Elsődleges célunk, hogy a hozzánk fordulók számára kegyeletteljesen biztosítsuk hozzátartozójuk végső útját. Irodánkban és bemutatótermünkben, valamint természetesen ezen az oldalon is kiválaszthatják kellékeink közül a legmegfelelőbbet, és elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhetnek róluk. Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a cégünkhöz forduló hozzátartozók minden kívánságát és kérését a lehető legrövidebb és legdiszkrétebb módon teljesítsék. Fontos megemlítenünk, hogy a szolgáltatás megrendelése esetén, a szükséges okiratok beszerzésében, kitöltésében és továbbításában is segítséget nyújtunk! Éjjel - nappali ügyeletet látunk el nem csak Orosházán, hanem a környező településeken is.  
Célunk, hogy a hozzánk fordulók számára kegyeletteljesen biztosítsuk hozzátartozójuk végső útját.