SzolgáltatásainkKegyeleti BemutatóteremSegítünk

Szolgáltatásaink

Temetések megszervezése, lebonyolítása, temetőn belüli ravatal készítése, elhunyt szállítása helyben és vidékre.

Bővebben

Kegyeleti Bemutatóterem

Ha eljön a pillanat, amikor végleg el kell engednie hozzátartozója kezét, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a méltó búcsú megszervezésében.

Bővebben

Segítünk

Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a cégünkhöz forduló hozzátartozók minden kívánságát és kérését a lehető legrövidebb és legdiszkrétebb módon teljesítsék.

Bővebben


Cím: Orosháza, Könd utca 53-55 (a piactér mellett, bejárat a Tass utcáról) - Telefon: 06 (30) 638-1213 - 06 (68) 411-167 - E-mail: pietabt@freemail.hu

Tennivalók

Ha eljön a pillanat, amikor végleg el kell engednie hozzátartozója kezét, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a méltó búcsú megszervezésében. Lakáson bekövetkezett elhalálozás esetén Lakáson vagy szociális intézményben történt elhalálozás esetén értesíteni kell vagy az ügyeletes, vagy a háziorvost, hogy a halottvizsgálatot elvégezze. A halottvizsgálat elvégzése után lehet értesíteni a temetkezés ügyeletes munkatársát az alábbi telefonszámok valamelyikén: +36 30/ 314-8166 +36 30/ 258-8506 +36 68/ 460-377 Cégünk 24 órás, azaz éjjel-nappali ügyeletet tart a halottszállítási megbízások bejelentésére! Munkatársaink a helyszínen átadnak a hozzátartozók részére egy részletes tájékoztató kiadványt, hogy milyen teendőik lesznek az eltemettetéssel kapcsolatosan. Ha a halálesetet megállapító orvos egyértelműen meg tudja állapítani a halál okát, akkor engedélyezi az elhunyt halottasházba történő elszállítását. Ebben az esetben cégünk az elhunytat az általunk üzemeltetett halottasházba szállítja, ahol gondoskodunk az elhunyt részére a további megfelelő kegyeleti körülmények biztosításáról. Ha a halál oka egyértelműen nem állapítható meg a helyszínen, akkor a halottvizsgálatot végző orvos további halottvizsgálatra, azaz kórboncolásra beszállíttatja az elhunytat az általa megjelölt egészségügyi intézménybe. Egészségügyi intézményben történt elhalálozás esetén Kórházban történt elhalálozás esetén a halottvizsgálat elvégzése után a Halottvizsgálati Bizonyítványt, valamint a Halálozási Statisztikai lapot a kórházból elhozzuk a megbízó kérésére, majd irodánkban teljes körű felvilágosítás mellett munkatársainkkal megszervezzük az elhunyt temetését.  
Célunk, hogy a hozzánk fordulók számára kegyeletteljesen biztosítsuk hozzátartozójuk végső útját.